Vsebine za medije

Strokovni in individualno prilagojeni

Ustrezno prehransko znanje vključuje zavedanje o praksah in konceptih povezanih s prehrano, vključno z ustreznim vnosom zadostne količine energije, primernim vnosom hranil za posameznika v različnih življenjskih obdobjih, prilagajanje prehranskih smernic svojim potrebam ipd. Prehranske navade so povezane z ustreznim prehranskim znanjem in ustrezno prehransko znanje lahko vodi do boljših prehranskih navad na dolgi rok.

Dostop do verodostojnih prehranskih informacij služi kot osnova za razvoj ustreznih praks in danes, v »zlati dobi informiranosti«, so mediji tisti, ki vsakodnevno ponujajo tovrstne informacije tudi na področju prehrane. A žal je mnogo informacij o zdravem prehranjevanju napačnih in potencialno zelo škodljivih za vsesplošno zdravje ljudi. Laičen posameznik težko loči napačne, celo izmišljene informacije, od tistih strokovnih, saj slednje po navadi ne vključujejo prehranskih modnih muh, najnovejših hitrih diet in nasvete o tem kako shujšati 10 kg v dveh tednih.

Kredibilne in strokovne novice o prehrani temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih, podprtimi z več študijami in objavljenimi v strokovnih revijah. Pridobivanje natančnih in strokovno ustreznih informacij o prehrani je zelo pomembno, saj lahko pozitivno vpliva na izbiro prehrane in spodbuja ohranjanje zdravih prehranskih navad.

Za vas pripravimo vsebine s področja prehrane, v obliki člankov, intervjujev, podcastov ali video vsebin. Dolžino, obliko in temo prispevka prilagodimo vašim potrebam in željam. V vsebinah ponudimo informacije, ki so strokovno podprte, verodostojne in kredibilne, predstavimo pa jih na enostaven in razumljiv način.

V medijih

Oddaja Preverjeno
Del ekipe Popovih zdravnikov
Intervju v večerni oddaji TV Koper
Intervju v oddaji Dobro jutro
Intervju v oddaji Planet Tv
Intervju v oddaji Klepet ob kavi
Vizita.si
Okusno.je
ABC Zdravja

Revija Direktor
Revija Rina
Vestnik
Sobotainfo
Kunapipi podcast
Revija Zarja Jana
Revija Onaplus
Revija Naš krog
Radio Prlek

Potrebujete strokovne vsebine za vaš medij?

Si želite strokovnih in verodostojnih informacij?