Moje storitve

Osebna svetovanja

Individualna prehranska svetovanja

Pri individualnem prehranskem svetovanju se posvetimo vsakemu posamezniku posebej. Opredelimo posameznikove prehranske navade in življenski slog, katera so izhodišče za nadaljnjo obravnavo oz. sestavo prehranskega načrta. Bistvo svetovanja pa ne temelji samo na sestavi jedilnikov, temveč je cilj dolgoročno spreminjanje posameznikovih navad s pomoćjo izobraževanj, nudenja podpore in motivacije ter vsesplošnega vodenja.

Izobraževanja/Delavnice

za podjetja, društva, ustavnove

Danes nas obkroža ogromno informacij o »zdravem prehranjevanju«, razne revolucionarne hitre diete in napotki o tem kaj jesti in česa ne in v poplavi teh informacij je težko ugotoviti, katere so tiste, ki jim lahko zaupamo in katerim nikakor. Zato vam nudim izobraževanja, v obliki predavanj, seminarjev oz delavnic, ki so prilagojena posameznim skupinam in njihovim individualnim potrebam.

preverite še ostale storitve…

...ker za spremembo nikoli ni prepozno

za vrtce, podjetja

revija Rina/ABC Zdravja

strokovna obravnava

Prehransko svetovanje – komu je namenjeno?

 

Prehransko svetovanje je namenjeno vsem, ki želijo ob strokovnem vodenju, individualni obravni in celostni podpori, bodisi izgubiti ali pridobiti telesno težo, imajo težave z alergijami oz. intolerancami (celiakija, laktozna intoleranca,..), ljudem s pogostimi prebavnimi težavami ( gastritis, garstrorefluksna bolezen), športnikom, nosečnicam, otrokom in mladostnikom, kot tudi vsem ostalim, ki jim je mar za svoje zdravje.

Zato ne odlašaj,

in me kontaktiraj čim prej, saj je vedno čas za nov začetek.

Te zanimajo informacije o zdravi prehrani?

Naroči se na moje novice in prejemaj obvestila o novih člankih, prihajajočih izobraževanjih, in še mnogo čem!